2011. augusztus 6., szombat

Panasonic Blu-ray lejátszó BD 35

Panasonic Blu-ray lejátszó BD 35:
Itt kínálnak TOP Blueryplayer.
miatt márka váltás

Blu-ray lejátszó a legújabb generációs BD Live támogatás A Panasonic Blu-ray Disc lejátszó DMP-BD35, garantált a fejlett Reference Chroma Plus processzor együttműködve a P 4 HD technológiával, kiváló képminőség, a szín a tisztaság, világosság, élesség és a részletek. Annak érdekében, hogy azt mutatják, filmeket, mint az eredeti, a játékos a képet 1080/24p teljes HD minőségben.

Integrált dekóder
Az új HD hangformátumok (Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio / High Resolution Audio) garantálja a lélegzetelállító hangzás. A közvetlen kapcsolat az internet lehetővé teszi, hogy Ön letöltse a BD-Live tartalmak (Blu-ray Profile 2.0) és a fejlett interaktív alkalmazások.

A multi-formátumú meghajtó
játszik minden jelenlegi Blu-ray, DVD és CD formátumok, erős 1080p felkonvertálás hagyományos DVD tartalmat csaknem teljes HD minőségű dar. A Kép a képben funkció (Bonus View) is lehetővé teszi egy második filmet patak amely tárolja a lemezen, megjelenik egy kis kép.



VIERA Link
biztosítja a könnyű kezelhetőség. Ha a játékos a HDMI csatlakozón keresztül a kompatibilis TV csatlakoztatva, a teljes rendszer vezérelhető egyetlen távirányítóval. A rendszer segítségével a TV távirányító, az egyik a teljes hozzáférést biztosít az összes funkcióhoz a Blu-ray Disc lejátszó. Fotó és kamera rajongók megtekinthetik a JPEG képek AVCHD filmeket közvetlenül az SD kártya slot az első HD felbontásban.

Hihetetlenül éles kép
A Blu-ray Disc ™ lejátszó DMP-BD35 ad a képminőség, hogy a film olyan közel, mint még soha! Kísért a hang a stúdióban mester minőségű integrált Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus és DTS-HD dekóder.

Az SD slot AVCHD és HD JPEG. Az interaktív BD Live játékfilm és internetes linkek a fantasztikus hozzáféréssel a további tartalom.
Ár: 60 EUR